Lite lågvatten…

…känns det som just nu… egentligen vet jag inte varför, men livet är ju lite av en bergochdalbana. Och just nu är jag lite långt ner i dalen.

Jag sliter med min fars gamla kort och saker, delar ut till höger och vänster, för arkivering. Det tar lite på mina krafter, av nån underlig anledning. Lite känslomässigt på nåt vis. Sen har dottern flyttat, till Eskilstuna… lite långt bort, tycker jag… Hälsporren gör jä–gt ont. Gnäll gnäll!

Den vackra, varma sköna hösten gör ju sitt för att glädja mig, och hade jag inte mina vovvar, skulle jag förmodligen ligga i soffan hela dagarna…

Men nu kommer jag ut, ofta. Och det är skönt!

Jag jobbar en hel del, och det är skönt också. Får en och tänka på lite annat! Roligast nu är ju Kokobello butiken, och där kommer snart julrushen igång, och då blir det paketinslagning, packning i webbshoppen, och en massa glada julshoppandet kunder! Det är kul!

Lite så, om nån skulle ev sakna mig i cybern.

Skickar kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite lågvatten…

 1. Anne skriver:

  Ibland är man lite nere i dalgångarna och irrar – hoppas du hittar upp snart igen! Kanske borelian spökar till det också! Härliga foton!

  Gillad av 1 person

 2. Anki skriver:

  Precis så är det nog för de flesta – upp och ned på livets stig, men som Anne skriver, så kanske det är borrelian som gör det extra segt just nu. En ond hälsporre gör ju inte vardagen lättare heller.Jag vet ju att du älskar att jobba och att du gillar alla de arbeten du har, men kanske tycker kroppen att det blir lite för mycket ibland …
  Härliga bilder från din promenad och på dina underbara hundar!
  Var rädd om dig!
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Kram på dig, det var länge sen jag bloggade och läste andras bloggar, nu försöker jag komma ifatt lite och läser lite här lite där och vet att du är på uppåtstigande igen men kramar är en alltid i behov av. ❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s