Det gick som det gick!

Nu har mina arbetslördagar på fina Kokobello börjat, det blir alla lördagar utom tre, som jag kommer att jobba lördagar fram till jul. Det är kul och helt okay, ett annorlunda jobb mot vårdyrket. Och i Södertälje var det även dags för prideparad och pridelördag!🌈 Dom passerade butiken, och vi gick ut och vinkade och tjoade!

Efter jobbet var det bara att cykla hem, och njuta sv helgen, var ju fint väder hela helgen. Och vi hade världens käk; svenska kräftor!! Japp! Man har unnat sig! Tack vare fin svärson som har kontakter.

Sååå gott!!

Sen har det enda abret varit att Cacha har mått dåligt! Kräkts och haft sig, en massa massa gånger! Och i morse så låg det en bit av en leksak i en kräka på golvet… bara det att man inte vet vilken jycke som ätit och fått upp den…. och var det Cacha kan jag förstå om hon varit lite hängig i helgen…

För i söndags var det dags för Cacha att göra prov i viltspår, öppen klass. Och det gick inte bra alls! Lite disträ och vimsig, spårade dock en hel del, men inte som hon brukar och skulle!!!

Men hon blev godkänd på skott, och fick hitta klöven, så slutet gott allting gott! Och vi tar nya tag och prövar snart igen!

Och hon är ju världens gulligaste och duktigaste i alla fall! I mina ögon!!❤️

Och vädret var på topp och varmt som en sommardag! Så vi njöt av dagen! För nu är det måndag igen och ny vecka! Nya möjligheter……

Två veckor kvar på mitt arbetsuppdrag. Sen blir det nya ställen och nya uppdrag!

Peace and love!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Det gick som det gick!

 1. Trollanne skriver:

  Klart hon är världens gulligaste 😉 Stackarn som varit hängig, hoppas det var hon som ”spottat upp” en bit leksak så saken är ur världen!

  Gillad av 1 person

 2. anncha0117 skriver:

  Tack, hon verkar må utmärkt!😊

  Gilla

 3. Anki skriver:

  Svenska kräftor … mums!
  Skönt att se att Cacha mår bra igen! 🙂
  Ha en fin vecka!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s