Helt plötsligt kom augusti!

Så där bara pang på!! Och hettan har stått i sig! Jag har inte orkat nånting, känns det som. Fast lite har vi orkat. Döstädningen fortgår. Och hi har kört iväg en massa s–t till både second hand och returen. Och för varje lass så minskar även bördan själen. Men denna värme känns inte bra, vovva har varit helt ut spel. Tacka för det, lapphundar som dom är! Och att Cacha löper gör ju inte saken bättre för henne. Men idag kom en riktig urladdning, med blixt och dunder, jädrar i min låda! Så nu är det humant igen! Jag satt i bilen på väg till bl.a. min pappa och det var skyfall, vill jag lova! Underedsbehandling på bilen gånger flera.

Men äntligen kunde man ta en lite längre sväng med vovva! Svalt och skönt! Dom är så duktiga våra vovvar. Ligger på tomten och slappar, utan att dra iväg nånstans!

Och äntligen äntligen ÄNTLIGEN, efter ca sex månader så har vårat köksbord kommit från Mio. Lätt förbannad, så fick jag till hemtransport gratis och en liten, liten ersättning för förseningen! Men bra blev det till slut, tycker vi!!

Och nu är j faktiskt köket helt färdigt! Ingen list saknas, ingen färgplutt behöver fyllas i…. helt klart!!! Så skönt och så nöjda är vi!

Nu pustar vi vidare! Fast lite lättare nu. Drick mycket, och ät lite salt då och då! Och ta det lugnt i värmen!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Helt plötsligt kom augusti!

  1. Anne skriver:

    Ja nog är det varmt – hundarna måste ha det rätt jobbigt men å andra sidan är de ofta klokare än vi människor och rättar beteendet efter temperatur!
    Sex månaders väntetid var väl i överkant??? Hoppas ni fick kompensation så det känns okej!

    Gillad av 1 person

  2. Så fint kök ni skaffat er och bordet passa ju perfekt, synd att det tog tid bara. 🤗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s