Semester..

Jag vet, skrev det förut, men man vill ju bracka lite och därför blir rubriken åter, som ovan.

Vilket inte hindrar oss från att gå upp i ottan och dona med nödvändiga saker. Som att montera dragkrok på bilen. Och ha med sig kaffe och fika, och vara lite på äventyr, med vovva! I Västberga, industri och oromantiskt, men vi hittade en park, där vi dukade upp, och mös en stund!

Fanns ju lite att kolla in tyckte Cacha!

Efter det for vi hem med vovva, och åkte till XXL för att kolla sovsäck. Vi ska ju uppåt i år, och förra året frös vi en hel del. Så vi tänkte att vi behövde varma sovsäckar i år!

Efter det for vi till Slagsta marina, för att kolla in våra goda vänners båt. Dom har renoverat och fixat med denna båt en massa år, och ska, enligt planen ut i höst och leva livet som skeppare. Och man får beundra deras entusiasm, dom lagar och fixar, byter ut och meckar, slipar och målar, och nu börjar det välan närma sig sjösättning! Och vilken skönhet! Man är lite mållös, och ser framför sig ett liv i Söderhavet…

Båten heter Corisco, och det finns tre st i hela världen! En riktigt vacker båt! Hon ska få två master också! Sen så…

Sen har jag varit och skjutsat runt min gamle far i busken! Han har en fin rullstol med en liten hjälpmotor, så man kan åka upp för backar utan att bli andfådd, eller slutkörd! Köpte en glass och han var nöjd och glad!

Han ser nöjd ut! Och var det också!

Sen har bloggaren fått hem sin nya hobby; bokadhi! En speciell komposthink att kunna ha inomhus och få bra jord och bra gödning, av köksavfall, potatiskal, och annat organiskt avfall! Ska bli spännande och se om man får igång det. Ska ju vara enkelt och lätt!! Googla och läs!

Och nu packar vi, planerar och drömmer oss bort på vår resa genom Sverige och Finland! Längtar massor!

Nu semestrar vi vidare!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Semester..

  1. Anne skriver:

    Åh en sån hink har jag också funderat på att skaffa – får ta tag i det! Och så klart ska man upprepa det magiska ordet… som jag väntar på att det ska bli min tur att säga det 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s