Dags för upprensning!

Stor, stor tomt kräver stor stor insats. Och det har varit lite si och så med insatserna på tomten. Visserligen så kräver ju hus och tomt ett ständigt flöde av insatser, men ibland så kan man ju inte vara överallt. Och med inomhusrenoveringar så blir ju utsidan lite eftersatt….

Men nånstans måste man ju börja. Och idag var det min lilla hörna av krukor, krukfat, ytterkrukor, gödsel och annat skräp. Och se där… en lyktstolpe!!!

Grannen fick alla krukorna, och jag blev nöjd och lättad! Det lättar verkligen när man blir av med skräp som skrattar en i nyllet när man går förbi eller slänger ett öga åt det hållet!

Och under tiden så vilade vovva i hundgården!

Och nu är det grillat och uppätet, uppdrucket, och kvällen är ljuvlig. Nu får man njuta stenhård av vädret! Ve aldrig hur länge det räcker!!

Kramar och trevlig långhelg!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dags för upprensning!

  1. Anne skriver:

    Åh nu väckte du mitt dåliga samvete… har lite att ta itu med jag också! Men det finns ju så mycket annat roligt att göra också!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s