En riktigt….

…..bokad och trevlig helg! Brukar inte vara så mycket bokat på helger, eftersom man vill vara lite lös och ledig, och flexibel. Men denna helg går till historien…. nästan i alls fall. På lördag var jag och svägerskan Gun till Finntorp i Nacka på yoga och gongmeditation. Och gongmeditation är ett mycket helande och avslappnande sätt att få ro och låta kroppen hela. Och jaaaa jag är flummig, och tror på att det är ett riktigt sätt att få kropp och knopp i balans. Det har hänt för mig, jag har fattat rätt beslut pt mig i livet tack vare yoga och meditation. I alla fall… njöt vi i ca 3 timmar, inkl fruktstund. Sen var man redo för alla utmaningar som sker liksom varje dag. Och senast idag på ett av mina jobbställen! När det tjafsas och gnälls så finner jag ett lugn och en frid, som gör att jag inte drar till mig några dom helst negativa strömmar över huvudtaget!

Den rediga gonggongen på väggen får vibrationerna att gå igenom kroppen… och det känns underbart och avslappnande!

Sen hem, ut med vovva, och grilla! En helt suverän lördag på alla sätt!

Och söndagen ….. återigen med fina Gun, som bjöd in mig att delta i modevisning på Taxinge slott. Inte för att mode och kläder är min väska, men kul om man kunde få lite pepp till att klä sigfint ibland. Men, njae, nä så där. Men som vanligt i Taxinge, gott fika och gottigt till kaffet. Sen finns det ju lite andra butiker där som säljer lite pyngel som kan falla mig på läppen. Hittade en ängel, som jag för övrigt har en liten fabläss för, och en trevlig liten ljusstake som man själv kan forma, platt lätt och gjord av överblivna plåtbitar! Hållbart, och fint!

Så helgen blev hyperaktiv, och trevlig och alldeles underbar! Nu är man redo för veckan och dess arbete så kommer!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s