Jubileum….

…minsann. När jag kollar min kalender över alla åren som jag har bloggat, så märker jag att det är ju för bövelen 10ÅR sen första bloggen på WordPress! Plus några år till innan på ett litet space på det gamla MSN!!! Ja, jädrar i min låda!! Hur började det då? Jo, jag jobbade på Det stora grå, alltså Huddinge sjukhus. Och så långt hemifrån har man kompisar som bor runt om i länet. Och innan man kunde se bilder på telefonen, så fick man ha ett annat forum för att visa bilder på sin tillvaro. Typ, sina blommor, planteringar, renoveringar, valpar, vovvar, barnbarn, och div händelser. Typ en blogg!! Det var praktiskt. Bara att logga in en ledig stund och kolla in och visa och berätta. Trevligt! Ett sätt att skriva dagbok utan att ge ut sin hela livs story. Min blogg skulle säkert bli nominerad som den tråkigaste ever. Ingen inredning, inget smink, inga kläder!!! Mest bara livet som flyter. Lagom roligt, och jäkligt normalt!

Vad har hänt under dessa år då? Jo en hel del, när man kollar in gamla inlägg. Har jag fått några följare, ja, ett par trevliga bloggare på senare tid! Några besök varje dag. Lite kommentarer nästan varje dag! Och det är det roligaste, med lite kommentarer och några likes då och då!!

Men förfrågan om deltagande i Let’s dance, som bloggerskan, har lyst med sin frånvaro… kanske för att alldagligheten inte är så vansinnigt intressant… och varför fortsätter jag då…..vanans makt! 10 år! Long time! Och ibland känns det kul att delge de få i cybern som läser! Och bara få skriva lite bla bla om saker som är så där lagom (o)väsentliga.

Och nu ska jag fira mitt jubileum, i soffan, och slappa!! Hårda bud!

Nåväl, den sköna fredagen är nu här. Och nu tar vi helg! Och lite kramar ger jag också! Kram kram!❤️

Trevlig helg!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jubileum….

 1. Anne skriver:

  Grattis! 10 år är sannerligen värt att fira. Och visst är det kul med kommentarer, små diskussioner om ditten och datten ibland.
  Tråkig är knappast vad jag skulle kalla din blogg för – då skulle jag ju inte hänga här så ofta som jag gör 😉

  Gillad av 1 person

 2. amasunshine skriver:

  Grattis och kram. ❤️

  Gillad av 1 person

 3. Men Grattis Lotta, vad roligt 🙂 Kom på att jag bloggat ungefär lika länge fast på olika ställen.En medalj till oss 🏅

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s