Sol sol..

…men fasen vad kallt!! -10C på morgonkvisten! Men solen gjorde sitt bästa för att värma upp tillvaron, och det hjälpte må jag säga!

Jag gick till Telge hus, gamla ruiner från långt flydda tider, där mötte Monica upp med Affe, och Bilbo! Det är en fårhage, utan får, som man kan gå in i och släppa hundarna dr. Vi passade på att fika! Inte dumt alls! Men fortfarande svinigt kallt!

Eftermiddagen spenderades på IKEA! Köksbordet skulle hittas! Vi hittade inget, men tog ett billigt ett, och väntar på vårt köksbordet från Mio, som vi beställde för flera veckor sen och som är superförsenat. Kommer vecka 21! Men nu kan vi ialla fall sitta och äta frukost i vårt alldeles nya kök, och det känns ju fint!

Och farmors gamla påskduk passade ju fint! Det tar sig!!

Och nu, efter IKEA, mathandling, montering, är vi helt slut. Och vilar upp oss i soffan! Imorrn blir det jobb på mitt nyaste jobb; uppvaket på Södertälje sjukhus! Det är kul och givande. Och något jag kan!

Nu säger vi tack och gonatt!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s