Den goda saken…

…. hoppas jag. Jag har deltagit i en studie om bröstcancer. I min familj har vi varit så förskonade från otäcka sjukdomar så som bröstcancer. Men härförleden drabbades min kusin av det. Snabba bud, operation, cellgifter och strålning!! Inget vidare alls. Blev väldigt nära liksom. Och fastän jag arbetar på avdelning för palliativt sjuka människor, vilket är vård i livets slutskede, kändes det närmare när någon så nära som en kusin blir drabbad!

Då när min tid för mammografi var dags, blev jag förfrågad om jag ville delta i en studie för bröstcancer. Var ju inte mycket att fundera över…. det var enkelt, ät ett läkemedel i sex månader, rapportera ev biverkningar, gör en ny mammografi! Plättlätt, och de blev glada för att jag ville ställa upp. Och idag var det sista gången för mig att ta tabletten, och göra mammografin. Och då fick jag även en dag med sällskap av mig själv i stockholm. Det roar mig inte i överdrift men lite kul är det! Och jag känner mig nöjd att jag kunde ställa upp för forskningen i denna viktiga fråga!

Nu är det helg! Med lite jobb och att fira fina dottern på söndag! Lite kaffe och tårta och lite folk som kommer! Ska bli riktigt kul! Våffeldagen på söndag! Mums!

Vädret har varit på topp, verkligen. Och jag har varit ute mycket med mina lurviga.

Naturligtvis ner till Ragnhildsborg där jag aldrig ser mig mätt på omgivningarna!

Nu önskar jag alla en fin helg i vårens tecken!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den goda saken…

  1. amasunshine skriver:

    Detsamma ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s