Än så är det långt till vår

…verkar det som. I alla fall vårvärmen verkar ju vänta på sig! Solen däremot, gör sitt allra bästa för att hålla hoppet uppe. Lyser och värmer. På mitt nya tim vik jobb, så börjar jag inte förrän 14.00. Det gör ju att man får fina förmiddagar att vara ute på. Så igår var jag med kompisen Marie, och hennes sheltisar och gick ut på isen på sjön Tullarn. Solen var framme och det var helt underbart! Knappt nån blåst alls!!

Lilla nytillskottet hos Marie, lilla Wioo var med och busade. Lite valpmys!

Söt som en sockertopp!

Hundarna hade kul, och vi hade kul! Vi går tillbaka som vänner, en ganska lång tid Marie och jag. Hon stöttade mig väldigt mycket med Taito, när han var ny för oss och jag hade problem med hans beteende. Förband oss som vänner direkt. Och jag är glad att jag har henne som vän, vi har haft många roliga hundstunder ihop! Och fler lär det bli, nu när lilla Wioo är här.

Idag börjar jag kl 14.00 igen, så snart går jag ner till Ragnhildsborg och kutar runt med mina fina i hagen en stund. En skön start på arbetsdagen!!!

Och imorrn är det fredag!!! Redan!!!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Än så är det långt till vår

  1. Anne CE skriver:

    Oj en sån söting 😉
    Tiden går fort (när en har kul) 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s