Sol sol!

Solen har lyst för full kraft från himmelen! Och den värmer, fast att utetemperaturen på morgonen är -10c så blir dagarna lite varmare med solen. Så skönt!

Mannen, som är mycket förkyld, snörvlar på här hemma. Och jag far på mitt. Naturligtvis lite Spårträning på Ing 1, det gamla militärområdet. Denna gång då gjorde jag två korta spår, med vinkel och återgång. Eftersom Cacha vimsar i spåret, och virrar lite, så ska vi träna på det! Hon genar gärna vid återgången, vilket dom får göra, men det skulle vara kul om det klaffade så småningom! 1:a spåret var vimsigt, andra spåret var lugnare. Och det klaffade ganska bra med återgången. Så meta träning så ska det nog hampa sig. Dubban fick gå det anda spåret, och hon är lugn och metodisk, går mitt i spårkärnan, och blir glad när hon hitta klöven! Hon är duktig hon!

Idag var det ännu en solig dag. Och dottern och jag besökte en loppis, men jag hittade ingenting, och hur mycket folk som helst… trångt, och inte så trivsamt…

Vi bestämde oss för att fika! Jajamensan, kaffe och blåbärspaj! Gottigott!

Och imorrn är mannen hemma från jobbet, så då har jag bil! Ut och spåra ska vi! Med bästa Monica, Bilbo och Affe!

Gonatt och kram till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s