Nu är man igång igen!

Dags att vakna till väckarklocka, packa matlåda, och börja cykla till jobbet, på mornarna igen. Och det känns riktigt bra att vara igång igen! Skönt och mysigt att vara ledig, men så kul att jobba också. Känns ju liiite perfekt, att den tuffa kylan har gett med sig lite. Jag är inte bang på så vis, men skönt är det ju att slippa när man cyklar!

Vårbruket har börjat en aaaaning, Femöringarna är i jorden, och afrikanska liljan, som aldrig har blommat, har väckts till liv. Gödsel tillsätts i alla krukorna. Sen är det bara att vänta. På våren. Den dröjer ett litet tag till.

Nu kan snön ligga kvar en liten stund till, det är bara vackert och ljust!

Sen har min lilla Cacha drabbats av skendräktighet. Hon har precis löpt, och är lite annorlunda. Mer stilla!!! Och då trodde uppfödaren på skendräktighet! Kan ju vara så. Hon är lite disträ, äter dåligt och är lite lojare. Ny erfarenhet för mig.

Torsdag redan och helg snart, fasen vad fort det går!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s