Vi tar en dag i taget!

Läget i soffan är oförändrat men bra. Jag fick besök av bästa kollegan, Monica, och bästa brorsan Anders. Det var så trevligt. Nån att prata med som säger en massa trevliga saker tillbaka. Försöker hitta på lite kul med vovva, men det känns inte tillräckligt. Som tur är har min lilla Cacha just gått in i sitt livs andra löp, så hon är lugn, vilket hör till tror jag…

Försöker att få tiden att gå med lite handarbete. Tovar en liten kompis som borde ha blivit klart i julas, men nu är hon i det närmaste färdig. Blev ju lite söt!

Är ju inget proffs på sånt, och vågar knappt visa upp mina alster, men men…. jag jag kul när jag gör saker, och om det blir vackert, proffsigt eller ej, struntar jag i, jag tycker det är roligt att skapa lite…..

Nu har februari gjort sitt inträde, och det närmar sig med ljus och värme, fast man inte kan tro det idag, regn och grått.

Och jag vilar vidare!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi tar en dag i taget!

  1. amasunshine skriver:

    Kram ❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s