Jobbajobba…

Fast lite ljög jag, jobbar en del, men värsta jobbet är med pappas lägenhet. Vilken soppa! Han har alltså sparat vissa papper från början sv förra seklet, som var hans pappas papper/foton/saker….. stadsarkivet och idrottsarkivet ska få lite saker som kanske kan vara intressant. Men det kommer att ta låååång tid att få klart! Vårens projekt!

Cacha har blivit ögonlyst och fått godkänt! Nu är hon med sina perfekta höfter, armbågar och nu ögon, perfekt på alla vis!!

Med oss var dottern, och det var trevligt med sällskap. Vi åt lunch på Pizzahut och hälsade på morfar, och hade det allmänt trevligt!

En mysig ledig dag!

Sen kom ju äntligen snön! Och som tur var gick det utmärkt att cykla, men under kvällen kom mer snö! Och nu njuter vovvarna av vädret! Långprommis och snöskottning är på schemat! Sen ska jag ta och kasta ut julen på riktigt. Gardinerna är ff uppe!

En riktigt trevlig utevistelse. Cacha höll sig runt mig hela tiden, lite ficka jag säga till, men hon var riktigt duktig att lyssna och göra som jag ber om! Kul! Lilla trasselsudd!

Igår tänkte hi extra på Taito, som skulle ha fyllt 13 år!!

Fina fina vovven!❤️ han är så saknad!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s