Men brrrrr….

Så kom kylan då!! -7 nästan imorse! Men det hindrar inte en inbiten viltspårare! Vi var tre tappra spårare, som samlades vid Malmsjön! Och jag frös om både fingrar och tår, nåt förfärligt mycket! Inga kort i skogen! Fingrarna var stela!

Men nu när jag kommit hem, flyttat lite grejor till sonens nya boende, så var det dags för en brasa! För att värma fötter och fingrar!

Vädret denna helg har varit fantastiskt! Sol och kallt, det blir ju liksom lite friskare i huvudet och luften och sinnet! Man blir piggare, tack vare solen!

På lördagen åkte vi till pappa med kaffe och bulle. Han blev glad, förstås. Han har det så bra på hemmet. Tar väl ett tag att landa, men snart så kommer det väl att bli som vanligt för honom. Sen tog vi själva en sväng utefter Måsnarens strandkant. Solen sken och inte ett moln på himlen!

Vädret gör så mycket och helgen har varit härlig!

Nu tar vi hand om pappas bohag, och hjälper Stellan med flytten! Blir mycket att stå i, men det är ju ganska kul också! Känner mig glad för sonens skull, och även för pappa!

Önskar alla en fin vecka!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Men brrrrr….

  1. Anneri skriver:

    Jag ser att ni också är i flyttbranschen 😉 Men nog är det skönt när det egna boendet är i hamn, man hjälper dem så gärna.
    Men min odåga har flyttat fyra gånger under 2017 (inneboende på två ställen, hyrde möblerat på Gotland och nu – äntligen – egen lägenhet) så nu hoppas jag innerligt vi slipper flytta honom mer på några år 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s