Nämen..,,

så blev det att cykla hem efter felbokning av jobb! Spelar inte mig nån roll. Jag cyklar hem i regnet med glädje, tar in vovva och kan börja städa av lite. Ta bort julen en aning. Och även…. att slappa lite!

Tack för det!

En annan sak att vara tacksam för är att sonen fått lägenhet! En tvåa i ett mycket centralt och bra läge! Han kan änteligen ta sitt pick och pack och börja leva som folk! Och bli får hela huset till oss själva! Tacksam!

Snart är det helg, och sen går veckorna framåt och mot ljuset! Som vi längtar!

Mina finingar på stenen!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nämen..,,

  1. Anneri skriver:

    Ja det är skönt när de får ordning på boendet och livet! Vi har äntligen kunnat flytta ut det mesta av sonens prylar nu vi också, han har förvisso inte bott hemma (utöver i somras) men prylarna har ”bott” här då han delat lägenhet eller hyrt möblerat. Men nu så, är lägenhetskontraktet i hamn och han har flyttat det mesta av sina prylar (eller vi har flyttat dem ska jag kanske skriva) 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s