En lååång och dimmig dag!

Missförstå mig rätt, jag är inte bakfull alls, utan bara väldigt seg efter att ha varit uppe längre än jag brukar. Och dimman är helt beroende på vädret! Totaldimma, regn och allmänt rusk!

Vi tog en lång tur med vovvarna! Till Ragnhildsborg, och Pivoholmen. Där har familjen bäver härjat! Vill fälla träd, och gnager på stammar! Jag ser ofta spår av bäver, men har aldrig lyckats se nån. Men vilken kraft i dessa tänder! Undrar om vi kom och störde??

Sen såg vi ett trevligt sjörövarskepp…. kanske…. stackars skelett. Undrar hur länge han har väntat på bättre tider!! Såg inte pigg ut i alla fall. Roligt med skaparglädje!

Nu har jag bakat, och bara slappat. Och imorrn…… brrrrr börjar en ny vecka, ARBETSvecka!!!! Man blir lätt beroende av ledighet! Inte svårt alls!

God fortsättning till alla!!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En lååång och dimmig dag!

  1. Anneri skriver:

    Ledighet är definitivt beroendeframkallande! Helt överens med dig på den punkten 🙂
    Jag brukar också se spår av bävern när vi gör våra små utflykter – men har aldrig sett något på riktigt. Kanske något att sätta upp på ”to-do listan” för 2018? 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s