Summasumarum!

Så här på årets sista dag. Summera året, vad har varit bra? Vad var det dåliga? Jag vet bara hur året har känts, så här i backspegeln. Året har känts toppen! Jag har kunnat arbeta hur och när jag vill. Jag har jobbat med min lilla Cacha, hon har ju lyckats med att fixa anlagsprovet i viltspår! Vi hade en fin semester, trots lite strul. Tråkigheter, som att Taito fick avsluta sin livsvandring med flaggan i topp, hör ju till livets gång. Och jag tycker att han hade ett bra och trivsamt liv, och jag är övertygad om att han sitter och ser ner på oss och är glad och tacksam över sitt liv hos oss! Vi har änteligen renoverat vårat kök, och jag undrar fortfarande vart jag är varje morgon som jag går upp!!! Så nöjd och glad!! Året har varit bäst, helt enkelt! Ser nu fram emot 2018, och dess äventyr!

Idag har jag varit ute hela dagen med vovva och spårat, sökt, och nose workat!

Har nu två trötta vovvar, hoppas dom orkar med alla smällare och raketer ikväll!

Jag är minst lika trött jag, och mätt! Våran nyårskalkon blev riktigt bra. Nu sätter vi oss i soffan och jäser, tills året tar slut och det nya börjar!

Önskar alla ett underbart Gott Nytt År 2018!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Summasumarum!

  1. Anneri skriver:

    Tack det samma! Hoppas det avlöper lugnt med raketer och annat elände nu över nyår. Lätt hänt att någon blir skrämd i onödan.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s