Det sa swosh..

…så var 2:a advent förbi! Så är det när man jobbar alla helger, lördag som söndag, i advent. Men det är helt okay. Jag är snart ledig i tre dagar!!!

Veckan som gick hade ett drama av Guds nåde! Pappa, som snart blir 90, ramlade ur sin rullstol! Vi undrar alla hur han kunde få till det. Han är ganska tung i kroppen och borde verkligen inte vara framtung, men då blev det. Pang i golvet, pannan först! Får blodförtunnande sprutor varje dag, så blodflödet var rejält. 14 stygn i pannan! Hem dagen efter! Jag tror att han fick en tia attack, en liten blödning i hjärnan. Snacka om att jag är glad att han äntligen får komma in på hemmet! Ska bli så skönt, för honom och för mig och min bror!

Övrigt, så har ju snön kommit! Ingen kyla men tung blöt snö! Det ska bli intressant att se hur det går att ta cykeln till jobbet!! Tur man har dubbdäck på hojen..och skorna!

Men vackert är det, tycker jag. Och skulle det nu kunna komma lite kyla så det får ligga kvar, då blir det ju kanske en vit jul ialla fall!

Helgen som kommer så blir det stor utställning i Älvsjö. Jag och Johanna ska dit, och Cacha ska vara med i rasmontern och jag ska även ställa ut henne!!! Ska bli kul att efter 12 år som årlig besökare, få ta med din hund dit!!! Klart vi hoppas på bra resultat!! Annars…. är hon ju världens finaste vovve i alla fall!!

Halka inte i snömodden!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det sa swosh..

  1. Anneri skriver:

    Åh vilken tur att det gick bra med din pappa! På så sätt är ju äldreboende bra, det finns alltid personal att tillgå om något händer.
    Hoppas cykelturen gick fint. Även här har snön kommit och det i rejäla mängder men som det ser ut får den väl inte ligga kvar någon längre stund.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s