Hur bra och skönt som helst…

Ledig dag idag, vilket är hur skönt som helst. Jag har gått en härlig, lång prommis med mina vovvar. 2 tim och 15 min. Och då passade jag på att gå en runda som jag saknat, Högantorp! Man går genom naturreservat och utefter Mälarens strand!

Det är en lång fin runda!

Till och med Dubban, 10,5 år njöt. Och vi tog det lugnt! Vädret är verkligen skönt, svalt, friskt, och inte en vindpust!

Den gamla eken vid Viksbergs kapell stod ståtlig. Där hade kyrkvaktmästaren sitt extraknäck, skomakeri! Den har en knarrig dörr till och med!

Sen har man dattat med lite julmat, julkakor och och div pynt. Sånt där som är trevligt att hinna med på sin lediga dag.

Jag planerar för min pappas flytt till hemmet. Han är stirrig och nervös inför flytten! Hoppas bara att han kommer att trivas, så han får några goda år innan slutet kommer! Han blir 90 år i februari!! Himla gammal..

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hur bra och skönt som helst…

  1. Anneri skriver:

    Härligt med en ledig dag och lycka till med flytten!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s