Händelserik helg!

Jag fick åka med två utställningsproffs till Gimo med lilla Cacha. Vädret var inte det bästa och allt var utomhus. 5 finska lapphundar anmälda, och två juniorer skulle det visa sig. Och när vi skulle in i ringen, så kom regnet strax innan. Så det blev att visa med regnjacka, och ett gott humör, förstås. Vet inte hur mycket Cacha uppskattar utställning, men hon gjorde sitt bästa och vann och fick ttterligare ett Very good! Så det går ju åt rätt håll, kan man säga!Kammade hem två rosetter till samlingen!

Beträffande proffsen som hade mig i släptåg, så var ju Jerry den som kammade hem en andra plats i finalen! Duktiga Jerry, och duktiga Johanna!


Det var kul, mycket hundar och jättetrevligt sällskap! Och vad dagen led så blev vädret bättre! Så det var en lång trevlig dag!

På söndagen var det dags att plocka majs på Klippinge gård. Något vi har gjort ett par år nu. Kul och gott som räcker hela vintern.


Vidare for vi till Slillebyholm, kollade in marknaden och hälsade på dottern som jobbade där!


Förfärligt massa folk, knallar och bilar….

Vädret skulle ju vara regnigt även på söndagen, men tänk att det sprack upp infalla fall! Det blev en härlig tur med hojen, runt Sörmland!

Nu är det måndag igen och ny vecka stundar.

Vi väntar ff på våran bänkskiva, som kom och åkte tillbaka igen….. hoppas att dom tycker synd om oss och skyndar dig att fixa till den!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Händelserik helg!

  1. Hurra ⭐️ vad roligt för er, Grattis. 🤗😍😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s