Två jobbiga grejor!!!

Vi börjar med det efterlängtade färdigställande av vårt kök. Idag skulle bänkskivan komma! Och vi röjde bort allt skräp och tog bort chabby ckick träskivan. Och njöt av tanken på en spishäll, diskho, och diskmaskin som man kan sätta på. Och skivan kom, blev lagd på plats…..och de hade missat att fräsa en fas till spishällen! Vilket betyder att bänkskivan åker till Estland igen, blir fräst rätt och vi får vänta en vecka till.!. I-landsproblem, jag vet. Men fasen så snöpligt!


Akajaj, vad snyggt det såg ut den lilla stunden som det var nästan klart!

Andra litt tråkiga var att Farbor Gustaf begravdes idag. Barndomens minnen fladdrar förbi. Livets gång, och så vidare. Men var man nästan 98 år, var det nog skönt att träda in i det eviga riket. Det var nog skönt för honom. Vila i frid!

Sen kommer ett roligt litet inslag. Som får din fortsättning imorrn! Cacha och jag åket till Gimo i ottan imorrn, på utställning! Nu hoppas vi på en liten rosett till samlingen! Nu är de dags att avsluta dagen, för imorrnbitti blir det tiiiidig väckning!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Två jobbiga grejor!!!

  1. Det är ju fasiken att skivan måste tillbaka till Estland men snyggt blir det till jul i alla fall. 🤣🤣
    Jag håller alla tummar och tår för att det går bra på Gimo ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s