Jag har inte tid….

….att blogga! Jag har semester och har häcken full! Vi river ut kök och ska bygga upp. Men först en massa underarbete. Trist men nödvändigt. Så nu är allt borta, utrivet, kastat, och väck! Bara väggar kvar. Så nu, snart börjar det roliga! Att sätta in nytt golv, nya skåp, kyl och frys. Äntligen frys här uppe. Induktionshäll, och stenbänkskiva!!! Kommer att bli toppen!


Vi har ju haft lite semester i semestern med. Tig hojen på söndagen och for till Ändebols café och gårdsbutik. Käkade lunch under trädet och köpte goda, ekologiska tomater och gurka. Sörmland är nog ett av de vackraste landskap vi har!


Sen det jobbigaste av mycket, vi har hämtat hem Taito! Spridit ut honom i skogen bakom huset, där vi rastat våra vovvar, typ varje morgon den ljusa årstiden. Där har han rymt efter rådjur och älgar, ekorrar och harar! Nu kan han jaga skiten ur dom allihopa i eviga tider.


Det har varit hjärtetungt, och jobbigt. Tårarna vill aldrig sluta ploppa upp då och då. Han fattas oss så mycket! Ett fint och roligt liv, ihop med den lilla knasluvan har gett mig så mycket glädje, tårar och lärdom. Jag är så glad för det. 
Sen har jag även tagit välbehövliga hundpromenader i skog och mark! Lite spårning i skogen med goda vänner. Det ger ju kraft, styrka och ett skönt sinneslag. Jag har mina stigar och trollskogar!

Idag blev det en Stockholmsdag! För ytterligare avkoppling. Trevligt varmt och gott! Och nu, de sista skälvande dagarna så kör vi så det ryker i köket! 

Blev ju ett litet inlägg i alla fall! Få se när jag hinner nästa!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag har inte tid….

  1. Flitiga som myror är ni ju och hinner med mycket, till och med lite semester i semestern. Tror piffen har det bra nu där i skogskanten. Kram 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s