Nu tar jag mig samman….

…..och skriver lite! Hålet i hjärtat är fortfarande stort och värker, men livet går vidare. Och för att styra upp det hela så for vi på campingsemester med vår fina motorcykel! Mer om den trippen i en flik.

Semester är ju underbart, och man längtar till den ständiga semestern som kommer ikapp i rasande fart. Man hoppas man är pigg och rask och frisk för att njuta några trevliga år utan att behöva tänka på lön och arbete. Bara gå och drälla hela dagarna!

Torkan in trädgården är bedrövlig, och inte ett skit växer det heller! Och alla mina röda vinbär äro uppätna av nån svulten jävla mask eller så. Skönt att slippa tänka på vilka godsaker jag skulle göra med dom. Vitlöken har storleken av syltlök, blir svårt att skala…. och resten av mina såddar är bara helt borta….borta! Mangold, persilja….. tur att det finns affärer!


Inga röda vinbär…

Nu hoppas jag på lite tomater, i växthuset. Vattnar och gödslar. Snart så….

Idag tog vi en tur ut till Långhällsudde och fyrplatsen där. Ligger lite avskilt och väldigt vackert. Men nu hade några skitgrisar hittat ut dit, och det såg för jäkligt ut! Ölburkar, eko-öl, så man undrar, glasburkar, papperstallrikar, nersågad tall! Fy f-n. Vi plockade med oss skiten, och får väl lite pant som belöning. Men kul är det inte! Ta hand om andras skit! Fy skäms på de som gjort det!

Nu skall jag skjutsa sonen till dotterns lägenhet, som han ska passa. Sen ska vi köra igång med köksrenoveringen på allvar.

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu tar jag mig samman….

  1. Ja det är för jäkligt att folk inte kan ta med sig skiten som de släpade med sig när de kom.
    Vi behöver regn, mycket regn!
    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s