På kurs! 

Och denna gång var jag en kursledare! Klubben har provapåkurs, och jag och Faraohundsägarinnan var instruktörer. Och viltspår var det som gällde! Jag tog med min lilla Cacha, som även hon fick två fina viltspår. Himla kul att spåra, mest för det sociala under tiden som spåren lägger sig! Kaffe med macka är ett krav att ha med dig i spårskogen! Vad är då viltspår? Jo, man ska leta upp skadade vilda djur! De kan ha blivit påkörda, eller skadeskjutna av nån jägare som inte siktat bra! Man har nötblod, och en klöv av nåt klövdjur, rådjur, hjort eller tom vildsvin.


Jag har rådjur i denna påse. Sen är det till att droppa blod och släpa på klöven. Och det tycker vovven är toppen att snoka rätt på! Och då blir man så här glad!


Och själva belöningen är att få tugga en stund på klöven och bära den till bilen! Mums, kul!

En annan kurs, så att säga, styrdes mot de sörmländska vägarna! Med hojen tog vi oss runt nästan hela Sörmland ihop med trevligt folk med samma hojintresse som vi…. kanske något mera idoga än vad vi är… bara Harley Davidson hojar! 


Vädret visade sig från sin bästa sida, och solen var framme hela dagen. Så blev bara att komma hem, gå ut med vovva, och fara vidare till goaste vännerna för att äta gott och kolla på Eurovision! Vilket var ett sömnpiller i sig! Och vinnaren var sämst! Punkt och slut! Men trevlig hade vi! Och vackert bor dom!


Hela helgen har varit fullbokad, och väldigt kul! 

Nu har man paltkoma i soffan, efter bastun. Och snart är det dags att krypa ner i bingen! 

Gonattkramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s