Kyligt värre!

Värmen var minsann inte särskilt långvarig! Fy fasiken vad svalt det blev helt plötsligt! Snö, hagel, regn, om vartannat. I och för sig blev det omhändertagande av förfallet inomhus. Så halva övervåningen blev åtgärdad. Mer orkade jag inte. Och en sväng ut i kylan är ju ett måste. Så jag tog en tur till masten, i blåsten. Och kunde väja för all nederbörd. Men kallt var det!

Och just här var det lite sol! 

Dagen idag är det arbete dom gäller! Fast inte förrän kl 11.00! Lyxigt värre, för jag har varit på skogsprommis med vovva. Och nu kan jag ta det lugnt en stund, sen cykel till jobbet! Och jag hörde ett förfärligt tutande på prommisen. Och det visade sig att det var ett tranpar! Kanske har dom kommit vilse, eller så ville dom ha lite lugn och ro inför familjebildandet, vad vet jag?? Och eftersom jag bara har mobilkamera och dom var en bit bort, så blev ju bilden som den blev….

Den här veckan blir en bra vecka, jobbmässigt sett. Ledig mera än jag jobbar! Jag hade ett svettpass i söndags på 13 timmar, så det får bli veckoinkomsten! Inte så dumt alls!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kyligt värre!

  1. Anneri skriver:

    Ja usch vad ruggigt det blev igen. Ingen höjdare! Men, som du säger, ut en sväng måste man ändå 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s