Då nattar jag lite då….

….på sjukan, Södertälje sjukhus. Ett av mina  fem arbetsplatser som frilansande undersköterska! Fick för mig att jobba en natt, fredag till lördag går ju bra för vovvas skull, då är Arne hemma och tar hand om dom på morgonen. Sen hämtar han mig imorrnbitti. Bästa mannen, det har jag. Och så är jag glad att han är morgonpigg. Så nu sitter jag hör, och strax är det midnatt. Bara hoppad att patienterna sover gott. 

Vädret idag har haft hela spektrat av väder, kan man säga. Sol och värme, hagel och snö, regn och blåst! Lite vårbruk hann jag med, lite rafs på gräsmattan. Blir sugen att fixa i trädgården, men det blir ju aldrig väder för det.

Förbereder mig mentalt för utställning på söndag. Hoppas att det blir så kul som jag tror och vill att det ska bli. Har inge nerver för sånt här egentligen, men nu testar vi, och det ska bli skoj!


Lite vila med Cacha inför nattjobb!

Nu nattar jag vidare, och hoppas på en lugn natt!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s