Lite pyssel!

Jag badat valp. Hon ska på utställning på söndag. Lillskrutt var så snäll och fann sig i behandlingen. Blev mjuk och fin i pälsen.

Får se hur mycket som fortfarande är mjukt och fint på söndagen….

Jobbade en dag, och träff med övriga familjen, min gamla pappa, och goda vänner! Nu är påsken till ända och jag jobbar lite denna vecka. Så där lagom mycket! Att få fyra dagar ledigt efter oxveckorna känns helt okay! Fast för min lyxtillvaro så är jag ju ledig lite då och då i veckorna. Heeeelt okay det med!

Vad jag har att se fram emot är ju utställningen i Västerås på söndag. Känner mig nervös och pirrig inför det. Har ju aldrig gjort nåt sånt förut. Ska bli riktigt spännande och kul, men nervöst. Tur att jag har sällskap av trevlig vän med Faraohund, som även ska bli utställd!

Nu har vi bastat, och sitter med koma i soffan. Laddar för kortvecka… 

kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite pyssel!

  1. Anneri skriver:

    Lycka till på utställningen! Något sådant har jag aldrig vågat mig på 😉 Just nu är jag hundlös så det lär inte bli aktuellt på ett tag heller!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s