Ibland blir det bara…..

…..för mycket. Och man inser att när man frilansar är det lätt att säga ja till för mycket jobb. Och det var nog vad jag gjorde i helgen! Fyra dagar på raken och avslutade med ett morgonpass efter kvällspasset, vete tusan hur jag tänkte….inte alls, förmodligen. Glömde hela nyckelknippan i cykelnyckellåset, som satt så fint hela dagen medans jag arbetade…. tur som en tok att det fanns kvar!!! Ganska trött troligen! Det var ju bars att kasta dig i soffan när jag kom hem och vila, för att orka med kvällen yogapass, som är det sista den här terminen. Och även det sista på Bergvik och med min yogalärare Carina! Nu får jag ragga ny yogaklass!

Och nu är det mycket renovering, och fixa hemma! Källaren och trappen ner fixas, och gången mot tvättstugan fixas, och mu ska även köket fixas!!! Och ikväll bär det sv mot Ikea för planering av det hela! Och jag blir så frustrerad och trött! I-landsproblem förvisso, men jag blir affekterad. Och är man inte denna däringa superduperitressersdavheminredningdtypen så blir det komplicerat, faktiskt. Och då är det bra med inredningsproffs som kan hjälpa till. ….okay då…..liiite spännande…..

Morgonprommis till Ragnhildsbirgsmasten, kloklippning, dammsuga, och snart iväg då!Lilla valpen växer och frodas, går på valpkurs, och utvecklas. Snart kommer väl trotsåldern, lite kul ska det bli, för hon har ju karaktär, kaxig liten dam. 

Nu kör vi!

Kramar till alla!❤

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s