Nu blev det lite…

Nyhetsmorgon och fika i soffan. Den lilla valpen gillar inte sovmornar, så idag blev det lite före väckarklockan, ut och göra behoven, och mu är det mattes behov. Dvs fika i soffan och Nyhetsmorgon! Tackar för ledig dag!!


Och äntligen så vänder det på riktigt! Dag och natt är lika långa och dagen tar över mer och mer. Skönt att äntligen den tiden är här!

Den lilla valpen frodas och växer, jag försöker träna en stund varje dag och hon tar sig mer och mer. Nästa helg börjar valpkurs och jag ska delta med att vara hjälpinstruktör och elev. Två flugor i en smäll. Det ska bli kul.


Rumsrenheten blir bättre och bättre, en och annan lite olycka händer då och då, men det går över. Hon tar sig mer och mer. Vi njuter av skogspromenader, och mysiga stunder ihop! Blir mer och mer följsam. Kommer att bli bra det här.

Nu njuter jag vidare av ledigheten, och ser fram emot promenad, städa och en liten tupplur under dagen!

Kramar till alla❤

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu blev det lite…

  1. Vad mysigt du har det med vovva, kaffe och ledighet. Själv ska jag slita för brödfödan om en stund. Ha en bra dag hörru. 😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s