Så klämmer vi i lite till…

… med mera snö, och mera slask! För sp blir det! Ena timmen vackert som en vintersaga, nästa timme, slask, blött, och skitigt! 


Gillar det där med vintersaga bäst! Och nu är det ljust kl 06.00 på morgonen, och det lättar upp. Så man kan gå på prommis tidigt, och få en massa gjort på dagen. Taito får vara hemma och vila sina famla ben. Han behöver det, och sällskap av Stellan!

Köksplaner börjar ta form och vi har varit på turné för att kolla luckor, bänkskivor och div annat som anstår ett nytt kök! Och fasen vad svårt det ska vara, att få till det som man vill!!! Fortsättning följer.


Eller..???

I alla fall har jag lyckats få två dagars ledigt efter varann, och det är inte helt fel, men imorrn är det uppe innan tuppen som gäller! Och tur är att snön smälter undan lite, för cykeln kommer lättare fram!

Kramar till alla!!❤

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s