Vart är våååååren????

Hör man åter och åter. Och först kanske man kan fråga sig om våren nånsin, någongång, har kommit innan februari utgång???? Typ aldrig! Så, nu kan vi konstatera att våren har inte ens kommit, så vi kan inte undra vart den är, just nu finns den inte, inte just här!!! Vänta en månad till, så kommer den, men nu får vi dras med vinter, snö och slask!!


Och vackert är det, inget snack om det alls! Och jag gillar snön, trots att jag cyklar i motstånd, som känns som om man hade uppförsbacke liknande lodrät vägg!!! Jag halkar, far som ett popcorn, men jag gillart! Mina vovvar gillart! 


Övrigt har vi firat min gamla far. 89 bast blev han. Själv trodde han att han fyllde 100, men det är ett tag till den dagen. Hjärnkontoret har blivit mindre kan man säga, och minnet sviker. Han är ganska jobbig den gamla pappan!  

Och själv ska jag få födelsdagspresent på fredag! Middag med bästa Monica, kära kollegan från tallhöjden. Hon ger upp hon med snart. Obotlig är situationen på denna vårdcentral!

Nu har vi handlat klinker till källargolv, ätit skräpmat och handlat för veckan. Nu är vi helt slut. Nu fortsätter vintern och veckan!

Kramar till alla❤

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vart är våååååren????

  1. Våren kommer när den kommer typ efter vi varit i Trysil 😄 tills vidare får man njuta av slasket eller not 🙃

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s