Ja de där gamlingarna…

Pappa har haft lite lågvatten ett bra tag, och innan man och även sjukvården kan fatta vad som är fel på gubben, har det ju gått alldeles för långt! I lördagsmornarna Näe jag tittade till honom, efter ett lite alarmerande samtal kvällen före, från hemtjänsten, så var han nu nästan okontaktbar!!! Han hade feber och var helt utslagen! Ambulans till sjukan, för tredje gången på en vecka. Svår infektion och antibiotika intravenöst! Igår när jag kom dit satt han uppe och pratade vettigare än på många veckor! Nu ska det väl hampa sig, så han blir bättre! Flera kurer med antibiotika, sen hem, och att det kan få vara dom vanligt igen! Lever på hoppet! Skönt att kunna fira i lördags i alla fall! Med honom i bättre händer än hemma!!

Själv så har jag halkat och slagit i ryggslutet! Fint då!!! Hade jag haft svanskotan kvar på rätt ställe hade den farit illa! Men det har jag redan klarat av! Att flytta på den, vid ett annat fall, snart 20 är sedan! Nu ska jag väl ha lite ont, och sen ska det väl gå över!

Nu…. mot jobbet!

Kramar till alla!!!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s