Kanske ska summera….. 

…..året som gått??… Ett, på alla sätt mycket bra år blev det. Till slut. Jag har lidit en massa tråksaker på mitt förra jobb, och insett att jag har väntar alldeles för länge på att säga upp mig och börja frilansa! Jag är glad att jag är inom vårdbranschen, för här finns det mycket jobb!! Jag kanske inte tjänar riktigt lika bra, är ingen hyrsjuksköterska precis, men känner mig bra mycket gladare, arbetsvilligare, och piggare i största allmänhet! Steget var inte så långt, och jag ångrar inte en minut av mitt beslut. Och att man kan få jobba som vikarie, är det inget tvivel om. 

Vi hade världens bästa semester i vackra vackra Norge! Våran hoj tog oss 300 mil runt om på vackra ställen! En sann upplevelse av bästa sort!

Jag har jobbat en hel del på fina fina Kokobello i höst/vinter! Vilket har varit grädden på moset, lök på laxen…. 

Vi har fått en ny familjemedlem, som tröttar ut mig i 180. Men är det mest energigivande man kan skaffa sig! Min lilla valp. Jag ser så mycket framemot att få jobba med henne! Hon är så taggad och nästa lite överspeedad ibland, så den blir en utmaning! Kan redan en massa bra saker, och mer ska det bli!

Så till slut, blev det ett bra år 2016! Mycket mycket bra saker hände, som gjort att jag kunnat lägga åren på Tallhöjden bakom mig, låååångt bakom mig!

Nu längtar jag efter att 2017 förhoppningsvis blir ett bra år, att vi får vara friska, att våra hundar får vara friska. Kanske att sommaren blir varm och skön! 

För nu blev det vinter och kallt, men det är ju bara att pälsa på sig, och gå ut med sin knyppeldyna, dvs 3 vovvar som flätar runt kopplen till en snygg trasslig fläta!! Ledig dag, inte fy skam!!


Och då får man önska åt alla ett Gott Nytt År! Samt en massa kramar till all!❤

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s