Phu och pust!

Har haft lite att stå i senaste dagarna! Åkte på att jobba torsdag kväll, vilket är behövligt för kassan, så det var bara att tacka och ta emot… blev på palliativa avd på Södertälje sjukhus. Vård i livets slutskede, vilket får mig att vara glad och tacksam för det lilla, att jag kan cykla till jobbet, att jag får fira jul med nära och kära, att jag får vara frisk. Det är det lilla. 

Imorrn kommer gamla pappan och svärmor, svåger och dotter. Det blir lagom att fira ihop med. Och förhoppningsvis dyker barnbarnen upp på juldagen. Det ska bli roligt. Klapparna är klara och inslagna, och väntar.

Lilla valpungen växer och frodas, försöketr att få lite styrs på henne, går ganska bra! Hon kom tillbaka till mig till och med, när grannen gick förbi med en av sina hundar. Stannade och vände tillbaka till mig! Glad blev jag…. kommer säkert att hända tvärtom ca 100 gånger innan hon gör om samma bravad, men jag lever hoppet. Och tror på att hon kan! Vi kämpar på, och det är mycket roligt! 

Idag åkte vi till kusens backe och träffade Monica och Bilbo, bara Dubban, Cacha och jag, fanns mycket att nosa på, skälla på och titta på. Nyttigt! 

Nu myser vi vidare på golvet och i soffan! Väntar på julafton och tomten!

Kramar till alla!❤

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s