Yessss!!

Det tar dig sa mordbrännaren! Ibland är det verkligen vrålkaos i huset! Lillfian springer runt som en skållad iller, retas med Dubban, som för övrigt har ett tålamod av guld. Cacha får verkligen tokspel. Världens bästa lekmamma. 

Men ibland, dåra, så funkar det som man har tränat och tränat. ALLA tre satt som ljus i ca 2 sekunder, så att matte fick in en fullträff med kameran!


DÅ får man hopp om att det verkligen GÅR att lära henne saker! För ibland har jag mina tvivel över hur det ska gå…. med tanke på beteendet ute på tomten när man går ut och pinkar. Då är dövörat påkopplat, fast jag vet att hon kan sitt namn och lystrar till det…. när hon vill.   När jag brukar ta ut henne själv en stund på morgonen, för att kolla in bilar och trafiken på stora vägen, då är fokusen  mera på mig, för jag är väl ändå räddaren i nöden, om katastrofen är ett faktum! Bilar som passerar är väldigt otäcka, men det är väl bara att nöta på och visa att dom inte är monster som äter små valpar!

Ikväll ska hon och jag ut till klubben och träffa lite andra hundar än bara familjevovvarna. Det ska bli intressant! 
När nu lugnet har lagt sig Kan bloggaren julstöka, och blogga. På TV pratar man om julstress, men jag känner mig lugn och harmonisk, trött men fullständigt utan julstress! Skönt!

Kramar till alla! ❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s