Lika dystert!

Som, jag vet inte vad!? Vädret? Valresultatet i USA? Som alla tjatar om! Lite läskigt är det, men för en politiskt tråkmåns som jag, kunde jag inte bry mig mindre! Jag avskyr politik! Tycker att det är lika skrämmande här som vilken annanstans, på det sättet som politiker beter sig. Mera verklighetsfrämmande människor får man leta efter. Nog om politik! Det blir en dyster bild på ett dystert väder!


Så där ja, nu blir vi bara gladare och mindre dystra!

Snart kommer vi att åka och hämta våran nya familjemedlem, Cacha, som uttalas Tjacka. Det ska bli så roligt att en ny liten vovve att pyssla med! Ut i skogen och spåra, rallylydnad, och kanske kanske lite utställning….I samband med resan mot Svenljunga, stannar vi en natt på ett fint ställe för att fira att vi har varit gifta i 20 år!!! Himmel och pannkakor vad lång tid! Nu kommer bild å valpen!


Där var hon, sötare än socker!

Kramar till alla!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s