Skift gång….

…..igen! Var det jag som gnällde om det förr??? Ja, jag minns då rakt ingenting! Men nu kör jag skiftgång igen. Kvällar och helger!! Och gör det mig nåt? Näpp! Så här när man är ledig på dagen och jobbar på kvällen är det ju perfekt, när man får njuta av dagsljus och ca 15 sekunders solsken på dagtid!

Tid att fortsätts höstbruket, och höstpynta! Inte är man i klass med Ernst, men det skiter jag i, och snyggt, nåja, blir det!


Och gårdagens promenad med Dubban blev ner till Rankan, dvs Ragnhildsborg. Mitt absoluta favoritställe! Pivo holmen! Fridfullt, vackert och riktigt fint! 

Familjen Bäver har varit i farten! Önskar jag kunde få syn på dom nån gång… men ack nej. Dom är inte där när vi är där.


Idag fick Taito följa med till skogen. Han orkar precis en toppen runda. Där han får gå med långkoppel och lukta på varje liten stubbe, eller grässtrå! Det gillar han, den gamla gubben!

Vidare planeras det för nykomlingen! Nu vet jag vilken datum hon kommer!! Nu ska här planerad och fixas, donas och grejas! Kul! Bara att se vem det blir!!

Kramar till alla!!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s