Svåra val!

Att välja är ju svårt, på intet sätt nån baggis! Man väljer dagarna i ända! Vakna och gå upp, ligga kvar, jobba, jobba inte, osv! Fast det är ju många val som blir o-val. Man tycker att man måste! Måste jobba! Måste gå upp! Mitt arbetsval är gjort, och det är jag supernöjd med! Ingen fast anställning, har flera jobb att välja mellan, val igen, jobba när jag vill och kan. Just nu har jag fyra arbetsplatser att välja mellan, och det ör helt okay, helt kul, och passar mig toppenbra just nu!

Mitt senaste omöjliga val ligger i att välja mellan dessa två tjejer, vilken ska bli våra nya familjemedlem? Synd att min fina uppfödare bor så långt bort att jag inte hinner träffa sötnosarna mer än en gång innan hemfärd! Snart får jag träffa dom och då skall väl hon välja, den tjej som väljer oss får flytta hem till oss!! Oliiiidligt spännande!


Vilken skulle ni ta??

Dags för prommis med Dubban, sen arbeta på en av arbetsplatserna, kvällspass!

Kram till alla!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s