En ganska hektisk dag!

Kul när det är bizzy, och när det händer grejor. Men vad trött man blir…

Först upp och ut med Dubban på en liten långis. Sen iväg på anställningsintervju, i Järna. Gick bra, sen träffa bästa Ulrika på fika och senlunch. Och när man träffar Ulrika, då blir det djupa fina samtal, om livet, sjukvården, världen, och allt annat som man har den ultimata lösningen till. Och en massa skratt. Väldigt häftigt, och lite förlösande för själen. Och vem dyker inte upp på Åsgatan 1; om inte fina KokobelloAnna! Och hon kan också lösa världsproblemen, så diskussionen fortsätter, i sann vilöservärldsproblemen anda! Otroligt upplyftande! Och roligt!

Hem i ett huj och handla, sen hör fina Annica av sig och vill promenera med vovven Sessa! Ut igen och promenera i ca en timma! Slutade med 23500 steg på stegräknaren! Måste jag tillägga att jag sov som ett barn?

Kul att Dubban är så pigg att hon orkar hänga med. En riktigt spänstig dam, i bästa åldern. Taito är ju lite ledsen att inte få komma ut lika mycket som förr, men han är verkligen halt, och klarar inte av längre promenader. Det skär så djupt i mattehjärtat att inte kunna ta med honom på en riktigt lång, mysig prommis, så här på höstkanten. Men, men, hans lilla liv är på sluttampen, och vi ska vara rädda om hans gamla kropp och leder. På så vis får han ett bra liv. Lite annan hjärngympa är ju bra för gamlingen. Så lite stimulans blir det. När det nya lilla krypet kommer, så kanske han piggar på sig ännu mer…..

Så idag blir det en dag i lugnets tecken. Softar helt enkelt. En kortis med bägge vovva. Sen lite jobb i hemmets vrå. Verkar som om dagen kan bli jobblös…..inget jag jättevill, men så kan det gå när man frilansar.

Önskar alla en fin dag.

Kramar till alla!

 

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s