Tradition…

….. blir det om man gör samma sak mer än två gånger, sägs det. Då har vi en ny tradition: majsplockning i på Klippinge gård i Stallarholmen! För tredje året i rad har vi åkt dit med hogen, och plockat majs i september!! I år prickade vi in Majsfestivalen, vilket var najs, provsmaka majssoppa, wokad majs, och lite annat. Vi tog en raid i majsskogen och fick med oss 12 st fina majskolvar! Bara att stoppa frysen och ta fram mörka vintermiddagar, och drömma om sommar och sol, åka hoj och njuta!


Gofika blev det, för andra året irad, tradition, på Prinzens bageri i industrihuset i Stallaholmen! Gott, ekologiskt, och vackert! Och minsann, finns det inte en liten Beckman där med???


Som sålde kläder och färg och ditten och datten! Vi pratade mest om efternamnet, så jag fick ingen kläm på vad som såldes!!

Sen pågick ju Skilleyholms marknad! Årets event i Järna! Kokobello är där och säljer i vanlig ordning, och Johanna var med och jobbade! Och jag tyckte nog att det var mycket mera folk än sist jag var där, för två år sen! Festligt, folkligt och väldigt fullsatt!!!


Solen har strålat med sin värme hela dagen och vi har haft en riktigt fin och härlig dag. Såna här dagar bär man med sig när mörkret kommer! Man är lyckligt lottad!

Nu kör vi en ny vecka, nytt jobb! Vilken utmaning!!

Kram till alla 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s