Min älskade gamla gubbe!

Och det var inte min man jag menade, han är också älskad, och lite gammal. Nu menade jag min underbara vovve, Taito. Han är en riktig stjärna. Smärta och hälta till trots, är han sugen på att jobba! Igår var vi ute på klubben och tränade lite rally-lydnad, och efter ett par vändor går det som en dans! Han kämpar på, och är taggad som bara den! Kul för honom, och roligt för mig! Fick tom låna Allan, faraohunden och köra en vända. Kul med en annan hund, som helt plötsligt, efter ett tag, upptäckte att det inte var matte som var på snöret!!!

Kul kul!


Imorrn har jag semester och lämnar man och hundar ensamma hela helgen! Färden går mot Idöborg, liten ö i skärgården. Ska yoga, slappa, meditera, och bara vara! Komma hem som en ny människa, och ska klara av mina sista nio arbetsdagar med glans! Abret är väl bara vädret, som kunde vara bättre! Men att få komma iväg och njuta av tillvaron gör ju vädret till en mindre väsentlighet! Upp tidigt imorrn!!

Natti natti!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s