Så kom den då…

.. sommarvärmen! Som vi har väntat. Eftersom det var en tidig dag idag ,blev  det till att flexa ut, dra ner på stan och fixa present till sonen, som fyller år på fredag, sen hem med en jäkla rulle! Jag köpte lite blomster på stan med. Har inte fått igång vårbruket än, så knappt ingen blomsterfägring i krukor och amplar alls! Plantera, äta i trädgården, ta en kortis med vovva. Sen har jag ju yogat ett tag. Och nu när allt är slut för terminen, får man ynnesten att yoga ute i det fria! Underbart! Allt spirar och blommar, och nu är det underbart i trädgården!


Yoga har blivit ett redskap för mig att fokusera på mitt inre, mig själv och nuet. Andas, komma ner i varv och bli lite lättare i sinnet. Jag har varit i sån affekt den sista tiden att det har varit svårt att fokusera på annat. Men yogan har hjälp mig att komma ner i mig själv, i varv och lärt mig att fokusera på här och nu. Och snart åker jag på yogahelg på Idöborg. DET ser jag fram emot!


Zat nam!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så kom den då…

  1. Hett så ända in i bövelen, flexade ut hela dan idag, behövde det 😜

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s