Lördag…

….men inte så bra väder… I alla fall ska vovva ut. Och nu när inte Taito får hänga med på lågpromisar, blir det till att stanna hemma…. och kära nån vad svårt att motstå dessa ögon när man ska stänga dörren och gå!!!

  
Han är en slug vovve som begriper allt jag säger till han! Som jag inbillar mig i alla fall. Och han begriper ganska snabbt att han inte får hänga med. Mitt hjärta gråter. Våran lilla sprakfåle, får inte hänga med i skogen.

  
En annan story är ju att om man går till det här SKÅPET, som innehåller bl. annat, KLOTÅNGEN, KLOFILEN, KARDAN, och andra tortyredskap! Även linor som man kan få sitta fast i på tomten och kunna ligga i gräset och njuta. Så matte skulle hämta LINORNA, för vädret igår var fint. Men då tog Taito till rymmen, för här ska banne mig INTE trimmas på något vis alls! Tur att grannar känner igen denna vovve, kom hem  med honom, till en förvånad matte….. Rymningar är inte särskilt vanligt förekommande faktiskt, och jag stod lite lång i synen när dom kom med honom!

Städar vidare, känns bra, faktiskt!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s