Tänk att det plötsligt händer……

Har i många år haft mycket kontakt med mina kära släktningar i Kanada. Jag var tom på 70 talet där själv, hos dom i sex hela veckor. Och där träffade jag en tjej som då var i min ålder, via mina kusiner. Hon och jag blev fina vänner och tack vare henne så hade jag den härligaste sommaren som jag kan minnas i mina tonår. Vi umgicks ofta, badade, dansade, hennes familj hade hästar, så jag fick ta min första ridtur på Westerninridna hästar där. Kort sagt en sådan där fin oskyldig sommar som alla tonåringar borde få vara med om, åtminstone en gång i sitt liv. Vi lyckades hålla kontakten i många år. Men sedan blev livet som det blev. Vi kom ifrån varandra, och tappade bort varandra. MEN…..helt plötsligt så har vi hittat varandra igen, efter alla dessa år!!! Via min fina familj i Kanada, och lite cred till Facebook.
Nu ”pratar” vi nästan varje dag via messenger. Återknyter kontakten med varandra, berättar våra livsöden, och våran historia. Vad vi tycker om, vad vi äter, dricker, jobbar med….
Hoppas att vi kan ses på riktigt nån dag. Det skulle jag tycka vore kul.
Nu för tiden är ju allt så mycket lättare med att upprätthålla kontakten med långtifrån vänner. På våran tid….typ stenåldern, var det papper och penna som gällde. DYRA telefonsamtal, om äns några alls.
Nu kan man prata i realtid, och det är helt suveränt.
Jag är riktigt glad att få återknyta kontakten med Missy. Många trevliga minnen ploppar upp. Mycket är väl kanske förskönat under åren, men det får det vara, det är fina sommarminnen.
Vi chattar vidare, och lär känna varandra på nytt igen.

IMG_0410

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s