Summa sumarum.

Som vanligt vill man summera året som gått. Glädjas åt glada saker, njuta av det som varit……bla bla. Och som vanligt har det gått förbannat fort, knappt man minns allt….

Året tycker jag har varit helt suveränt till och med semestern. Vi hade en fin vår, och en helt underbar sommar med fantastiska minnen av bästa resan på länge. Vi längtar tillbaka till våran undrbara familj, som är så långt borta. Det stärker min själ och mitt hjärta. Sen har vi smolken i bägaren, som är hösten, och främst då på jobbet. Akta sig för att skriva om dåligt på jobbet….men fan vad dåligt det har varit,  utan att gå in på detaljer. Min tacksamhet går till min lyckliga stjärna att jag har ett rikt liv utanför arbetet. Mannen i mitt liv, är verkligen mannen i mitt liv, och utan honom hade jag inte varit, alls faktiskt. Alla barn och barnbarn är en källa till glädje och lycka, samt mina vovvar! Så ska man då gnälla??? Ja, för tusan! Annars kan man ju aldrig få det bättre. Och hur det nu blir på jobbet, så är det som så, att det kan banne mig inte bli sämre!!! Så nu är det bara att åka med på jobbtåget, och göra sitt bästa för att det ska bli bra, Och jag är glad att det ”bara” är jobbet som suger. Bara Januari är över så är nog eländet över!!

Så jag ser fram emot ett nytt år, och nya tag.  Nu längtar man efter ljuset som är på gång. Jag har varit ledig ganska mycket under Julen och Nyåret. Ska snart vara ledig igen….enbart för min egen skull.

Jahapp….vi får se hur mycket som skrivs på denna enkla lilla blogg. Behovet av att lägga ut bilder och berätta har varit lågt eller ringa. Men nu stundar nytt år och nya äventyr.

Så nu åker vi!!

2014-07-30 19.10.28

Natti natti!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s