Det gäller att…….

….hålla i och hålla ut! Det SKA jag göra. Jag ser förändringens vindar blåsa, utmaningarna dra ihop sig, och det ksnake till slut blir riktigt skoj att gå till jobbet!!! Låter inte det ganska bra, för en halvpessimist som jag känner mig som just nu!!!???? Eller halvpositivist??? Samma sak eller.???

I alla fall så har mannen och jag varit på en liten shoppingtur idag!! Kollat på pyssel i Kungens kurva. Kollat på köksinredning! Inte för att det blir något nytt kök i detta nu, men snart….kanske…..
Det är skitjobbigt att tänka på att få nytt kök, man måste välja en massa saker, som sen också skall passa ihop med varandra, och som man sen ska trivas med i mååååånga år. Jobbigt.

Först blev det en prommis med Taito på ca en och en halv timme. Man märker att även han har blivit äldre, och på slutet är det inte samma fart som ibörjan. 10 år snart, ganska aktningsvärd ålder på en vovve. Jag vill inte tänka längre än så….

Hösten har tagit sitt grepp på riktigt nu, och fast att det är mycket varmt ute, så är höstfärgerna fantastiska, som alltid. Och i dagens läge är jag glad att hösten är ”min” tid. När jag känner mej extra energisk.

Nu blir det fortsatt helgslapp och pyssel.

IMG_0062.JPG

IMG_0065.JPG

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det gäller att…….

  1. Erika skriver:

    En och en halv timmes promenad för en tioåring är väl inte illa pinkat 🙂 !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s