Livet är liiiite segt nu…..

….fokus ligger på att komma upp på morgonen, och klara av dagens väsentligheter. Lite utbrändstress….kanske. Mår inte hejarns positivt i alla fall…..

Men gårdagen bjöd på fin upplevelse! Hundutställning på SHK, länk till höger. Massor av fina vovvar! Jag var ringsekreterare, vilket betyder att jag skriver upp domarens bedömmingar på hunden. Intresant, lärorikt och riktigt riktigt roligt. Man har inte riktigt tid att fota, men det finns lite bilder på SHK:s hemsida.
Det blev en riktigt lååååång dag. Och för att avrunda en riktigt bra dag, så blev det Skype med dottern och Fredrik over there. Riktigt kul att se dem.
Sådanan saker gör att man har det bra och känner att man överlever stressen som uppstår emellanåt. Man får andra saker att fokusera på. Och snart drar jag iväg med bägge vovva till nåt sint ställe, så att båda två kan få lite luft och lite spring i benen.

Skön helg.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s