Nu är det snart dags…..

…..för de unga tu att ge sig av, ut i vida världen! Så ni blir det tomt igen. Ett år är dom borta tillsammans. Fast jag måste säga att denna gång känns det inte lika jobbigt som sist, när hon åkte själv, var yngre och fortfarande bodde hemma. Nu har som varandra, ska till släkten, och redan en massa vänner som väntar!!!

IMG_1251.JPG

Vi önskar dom lycka till! En massa skoj, och rika fina erfarenheter!!!

Helgen har även inneburit besök till gullisarna i Norrköping! Barnbarnen, det är berikande. Tänkte på hur mycket man garvar åt barnens påhitt, medans föräldrarna får raptus! Man var där själv, för länge sen. Barnens prövningar fick föräldrarna att få skinnet att knottra sig ibland!! Men som farmor garvar man sig harmynt ibland, för man med glädje lämnar över till föräldrarna, att ta all allvar. Jag bara myser!

Eftersom vädret var finfint så tog vi hojen ner!!!

Och idag, måndag är jag ledig för att snyfta med Johanna och Fredrik på Arlanda! Först tar jag en sväng med vovva, tar med mig Loija och knallar på lite långsamt. Väldigt rart att vara lite ledig så här en veckodag. Det var ett tag sen

!!

IMG_1243-0.JPG

IMG_1245-4.JPG

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s