Ännu en lång helg!

Firat nationaldag och haft underbart väder! Det som skulle bli lite du och så med solen! Så har det varit underbart hela tiden!!
Vi har fixar lite med blommor och blad, fått till det lite med sommarblommor i kruka och lådor. I år blir det sparsamt, för bloggaren med man åker långt bort i år! Vi sticker till släkten i Canada i tre sköna veckor! Vi ska upptäcka Vancouver och en massa mer! Så jag tänker inte överlåta en massa jobb till blomvakterna, dom ska också få njuta av lantluften!!!
Sen var vi på utflykt till Reijmyre glasbruk! Hittade fyndlådan, förstås, och kunde fixa till en del fynd! Sen fanns det en museum där, med gratis inträde….men man fick gärna köpa en lott eller två för att stötta hembygden. Och jag köpte tre och vann!!! Och det var så fina priser så jag blev nästan lite affekterad av stunden! Det var riktigt svårt att välja!!! Jag valde fyra fina dricksglas! Och kände mig lycklig hela dagen!!! Behövs inte mycket för att man ska bli glad!!!

20140609-063914-23954139.jpg

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s